Important

Înscrieri Grădiniță

S-a dat startul înscrierilor la Centrul Educațional pentru copii isteți.

Centrul educațional pentru copii isteți vine în întâmpinarea părinților ocupați, care își doresc pentru copiii lor un program educațional complex, complementar educației formale.

Oferim copiilor un mediu în care siguranța, încurajarea exprimării creative, confortul emoțional și dezvoltarea lor armonioasă sunt primordiale. Într-o atmosferă caldă și relaxată, dar dinamică și stimulativă, bazată pe înțelegere și respect reciproc, copiii vor experimenta practici de învățare care stimulează curiozitatea și creativitatea.

Echipa de profesioniști, cu experiență relevantă în lucrul cu copiii, îi va ajuta să-și dezvolte cunoștințele, îi va încuraja să exprime fără teamă ceea ce gândesc și ce simt, și îi va îndruma să se folosească de inteligența lor pentru a putea răspunde spontan nevoilor care vor veni, prin activități zilnice.

La “Centrul Educațional pentru copii isteți” recomandat de Doctorul Cristian Andrei, dezvoltăm potențialul nativ al fiecărui copil prin intermediul activităților educative diversificate și utilizarea unor metode și materiale didactice moderne.

0786 542 123

contact@copilcuminte.ro

Grăbiți-vă, mai sunt disponibile doar 45 de locuri!

Completați formularul și vă contactăm noi!

Comentarii

Aşteptăm părerea ta

To Top