Doctor Cristian Andrei

Centrul educațional pentru copii isteți

logo_Gradinita_CE_copiiiCentrul educațional pentru copii isteți vine în întâmpinarea părinților ocupați, care își doresc pentru copiii lor un program educațional complex, complementar educației formale.

Oferim copiilor un mediu în care siguranța, încurajarea exprimării creative, confortul emoțional și dezvoltarea lor armonioasă sunt primordiale. Într-o atmosferă caldă și relaxată, dar dinamică și stimulativă, bazată pe înțelegere și respect reciproc, copiii vor experimenta practici de învățare care stimulează curiozitatea și creativitatea.

Fiecare copil este unic și beneficiază de atenție particularizată pentru a se dezvolta cât mai frumos în conformitate cu personalitatea sa. – Dr. Cristian ANDREI

Echipa de profesioniști, cu experiență relevantă în lucrul cu copiii, îi va ajuta să-și dezvolte cunoștințele, îi va încuraja să exprime fără teamă ceea ce gândesc și ce simt, și îi va îndruma să se folosească de inteligența lor pentru a putea răspunde spontan nevoilor care vor veni, prin activități zilnice.

La “Centrul Educațional pentru copii isteți” dezvoltăm potențialul nativ al fiecărui copil prin intermediul activităților educative diversificate și utilizarea unor metode și materiale didactice moderne.

MISIUNEA centrului educațional este aceea de a deschide copiilor drumul către succes, adaptare școlară și socială prin formarea unei personalități armonioase în concordanță cu evoluția societății, utilizând metode și mijloace educaționale moderne, asigurând cadre didactice foarte bine pregătite și un mediu ambiant favorabil învățării și formării.

 

Ai grijă de viitorul copilului tău!

Înscrie-l din timp la Centrul educațional pentru copii isteți!

Tur virtual

Centrul Educational pentru copii isteti

Testimoniale

To Top